Το Esplanade Apartments βρίσκεται στο όμορφο χωριό Καλαθάς. Ο Καλαθάς αποτελεί έναν ανερχόμενο, καλά οργανωμένο, τουριστικό προορισμό σε απόσταση 9χλμ από το κέντρο των Χανίων και 8χλμ από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Πως να φτάσετε στο Esplanade Apartments από:

Στην αμμώδη παραλία του Καλαθά θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε. Εκεί θα βρείτε ένα εστιατόριο και καντίνα για να φάτε ή να πιείτε κάτι μετά το μπάνιο σας.

Σε απόσταση 300-400 μέτρων από το ξενοδοχείο υπάρχουν δύο μίνι μάρκετ, που λειτουργούν από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ.

Ως προς την μετακίνηση σας στο κέντρο των Χανίων, αυτή μπορεί να γίνει με λεωφορεία, που περνάνε ανά δύο ώρες τους μήνες υψηλής σαιζόν με το εισιτήριο να κοστίζει κάτι λιγότερο από δύο ευρώ.

Ακόμη, για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση ενδείκνυται η ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς το κόστος είναι χαμηλό και ξεκινά από 30-40 ευρώ τη μέρα. Έτσι, θα έχετε τη ευκαιρία να επισκεφτείτε οποιαδήποτε παραλία και οποιοδήποτε μέρος του νομού Χανίων επιθυμείτε.

Οι πιο αθλητικοί τύποι μπορούν να κάνουν τζόκινκγ, καταδύσεις ή άλλα θαλάσσια σπορ και ποδηλασία, αφού τα πανέμορφα τοπία του Καλαθά προσφέρονται για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Πολύ κοντά στον Καλαθά είναι η παραλία του Τερσανά, η οποία έχει τη φήμη της «οικογενειακής» παραλίας, αλλά και η παραλία του Αγ. Ονουφρίου που είναι εξίσου πεντακάθαρη και πανέμορφη. Σε απόσταση αναπνοής από τον Τερσανά θα βρείτε την απομονωμένη παραλία της Μαχαιρίδας, που προσελκύει τους πιο μοναχικούς τύπους, καθώς είναι κάθε άλλο παρά πολυσύχναστη.

Στα 7 χμ από το ξενοδοχείο συναντάμε το διάσημο χωριό, τον Σταυρό Ακρωτηρίου, όπου γυρίστηκε η ταινία του “ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ”. Ακόμη, αξίζει να επισκεφτείτε το Μαράθι, να κολυμπήσετε στην πιο τουριστική παραλία και να φάτε στις γραφικές ψαροταβέρνες του. Πηγαίνοντας στο Μαράθι, δεν πρέπει να παραλείψετε να ρίξετε μια βουτιά στο Λουτράκι με τον μοναδικό καταγάλανο κολπίσκο του. Για την τελευταία μέρα των διακοπών σας, σας έχουμε αφήσει “ΤΑ ΣΕΙΤΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ”, μια παραλία με δύσκολη προσβασιμότητα, γεγονός που λησμονιέται μόλις προσεγγίσετε το ξεχωριστό κάλλος της παραλίας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η περιοχή του Καλαθά προτείνεται για διακοπές για τουλάχιστον 4-5 μέρες έως και 3 εβδομάδες, καθώς το πλήθος των δραστηριοτήτων και η ομορφιά του τόπου δεν θα σας επιτρέψουν να λήξετε σύντομα τις διακοπές σας.

tripadvisor-award

tripadvisor-award

tripadvisor-award

Καλαθά ξενοδοχεία

esplanade-award

esplanade-award

esplanade-award

esplanade-award

TOP